What is the UAE gratuity calculation for 6 years? If basic salary AED 2,500

Top QuestionsCategory: GratuityWhat is the UAE gratuity calculation for 6 years? If basic salary AED 2,500
Hewage Thushara asked 6 months ago
Sharing is Caring
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

What is the UAE gratuity calculation for 6 years? If basic salary AED 2,500




9 Answers
Faisal answered 6 months ago

first 5 years 21 days, thereafter 30 days based on only basic salary

Kumar Maheshwari answered 6 months ago

Just visit this website Uaelaborlaw.com clearly mentioned the days.
Your gratuity will be AED 11,130.

Dheen Mohammed Dheen answered 6 months ago

First 5 years 14 days .after 5 years 21 days , most of company UAE .

Anwar Batcha answered 6 months ago

AED 11,096/- (First 5 years @ 21 days per year, and the subsequent year 30 days = 135 days x 2,500 x 12 / 365 = AED 11,096/-.

Mumtaz Farooq Afridi answered 6 months ago

Limited contract you have to compleate 2 years for a job change .if you resign you have to pay 45 days salary to them and if they terminate you will get 3 months salary .but if it is happening in probation no need to pay .in unlimited contracting after probation you can change job no need to pay anything.
in continuation with gopa kumar reply in limited contract gratuity will 21 days for first five year and 30 days after 5 years.in unlimited contract gratuity will 7 days per year for first 3 years. for 4th and 5th year it will be 14 days per year and more than 5 years 21 days salary

Copied from other source.

Ball Dhillon answered 6 months ago

800665 just call on this number.give ur passport number they will clear you everything bro.

Abdul Azieezs answered 6 months ago

first 5 years 21 days gratuity and after five years will be 30 days calculate
basic 2500/30 working days = 83.33 (per day wages)
83.33*21=1750 *5=8749.99
add
6th year calculate -: basic 2500/30=83.33
83.33*30 days gratuity = 2499
first 5 years = 8749.99
last 1 year = 2499.00
total gratuity =11248.99

Maryam Farih answered 6 months ago

2500/30=83.33×21=1749.99x6years=10499.99 we have different calculation much better you call MOL they can provide all the details you need..and if you want they can calculte also for you then tell to your company that you ask MOL for that matters.coz some company dont want to give the benefits that we desserve.

Shafi Saleem answered 6 months ago

21 days salary from the basic, for the first 5 years (2500/30=83.33 x 21 = 1750 x 5 = 8750 + 2500 ( 6th years full basic ) = 11250

Your Answer

8 + 5 =